Koreczki z wędliną, serem, pomidorkami i oliwkami
Koreczki z wędliną, serem, pomidorkami i oliwkami jako przekąska w trakcie spotkania
zrobimy je bardzo szybko, a zjemy ze smakiem. Do tego mamy nieograniczoną możliwość łączenia składników.
Składniki :
350-300g fileta dymionego z Dymnej Chaty (użyłam firmy Hańderek)
200g sera creamy Yorkshire
10 pomidorków koktajlowych
20 szt. oliwek zielonych drylowanych (użyłam firmy Develey)
20 szt. wykałaczek
Przygotowanie :
Pomidorki myjemy, osuszamy i kroimy na pół.
Oliwki odsączamy na sitku.
Szynkę i ser kroimy na 20 w miarę równych części.
Na każdą wykałaczkę nadziewamy
oliwka – szynka – kawałek pomidorka – ser.
Koreczki odstawiamy na około 30 minut
i zjadamy ze smakiem.
Smacznego
Jak dla mnie rewelacja, smacznie i kolorowo
super koreczki na zakąskę do alkoholu
Do alkoholu na pewno będą świetne 😉
no rewelka
super prosto ale efektownie i pewnie smacznie 😉
Koreczki były , są i będą !
Kolorowe i smaczne 🙂 kochane przez małych i dużych 🙂
Fajna przystawka jak ja to mówię zagrycha jest 🙂
Chyba nie tylko Ty tak mówisz 😉
szybko i smacznie 🙂
Smaczne i kolorowe 🙂
Idealne!
Chyba czas zacząć wpraszać się do Ciebie na imprezki 😉