Muffiny śniadaniowe
Muffiny śniadaniowe to szybkie wydanie posiłku na ciepło.
Pokrzepi nas przy tej pogodzie, doda sił i motywacji do działania.
Ostatnimi czasy pogoda nas nie rozpieszcza, choroby dopadają i nawet jakbyśmy chcieli to czasami nie da się wyjść z domu na zakupy.
Dobrym rozwiązaniem jest wtedy skorzystanie ze sklepów on line.
Możemy zrobić zakupy siedząc w domu, poświęcając czas różnym rzeczom, a zakupy robić nawet na raty w międzyczasie coś modyfikować.
Poświęcimy wtedy czas najbliższym, unikniemy kolejek, stania w korkach gdy do sklepu trzeba dojechać.
Zakupy zostaną nam dostarczone pod same drzwi. Sposobów płatności jest kilka więc nie musimy się martwić, by mieć gotówkę w domu.
Wszystko na czas, sprawnie czegóż chcieć więcej szczególnie teraz gdy wielkimi krokami zbliżają się Święta i każdy ma więcej obowiązków.
Ja z takiej wygody skorzystałam ostatnio kupiłam wszystkie potrzebne mi produkty w sklepie internetowym www.frisco.pl
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i dzięki temu dziś mogę Wam pokazać co mogłam przygotować z produktów zakupionych w tym sklepie.
Zapraszam Was na Muffiny śniadaniowe
Składniki na 6 porcji:
6 kromek pieczywa tostowego
150g sera żółtego
6 jajek
6 plastrów boczku wędzonego
pieprz
Dodatkowo :
forma na muffiny
Przygotowanie :
Z chleba wycinamy korzystając ze szklanki 6 okrągłych kromek.
Układamy je na dnie formy na muffinki.
Na boki kładziemy po plasterku boczku.
W środek sypiemy ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Wbijamy jajka po jednym do każdej foremki.
Wierzch posypujemy pieprzem.
Pieczemy przez 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 st.C
Zjadamy na ciepło – smacznego
Dodaj komentarz