Menu
  • Dziś jest : 20 sierpnia 2019 Imieniny : Bernarda, Sobiesława, Samuela
  • Menu

    Pasta z cieciorki


  • Pasta z cieciorki

    Pasta z cieciorki o ciekawym smaku który pobudza apetyt
    będzie pysznym rozwiązaniem na weekendowe śniadanie.
    Łatwa w przygotowaniu o ostrzejszym smaku to numer jeden o poranku.

    Składniki :

    1 puszka cieciorki gotowanej na parze (użyłam firmy Bonduelle)
    2 średnie cebule
    2 łyżki ostrej musztardy
    2 łyżki majonezu (użyłam firmy Develey)
    pieprz
    sól

    Przygotowanie :

    Cieciorkę odsączamy na sitku.
    Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
    Do kielicha blendera wsypujemy cieciorkę, cebulę,
    dodajemy majonez, musztardę oraz przyprawy
    (dobrze jest sprawdzić smak pasty po miksowaniu i wtedy doprawiać do smaku).
    Całość miksujemy.
    Zjadamy ze smakiem.

    Discomfort food

  • Jedna odpowiedź do “Pasta z cieciorki”

    1. EwaR pisze:

      Patrzyłam na puszkę cieciorki a teraz wiem co z nią zrobię.

    Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *