Menu
  • Dziś jest : 25 listopada 2021 Imieniny : Erazma, Katarzyny, Beaty
  • Menu

    Pasta z makreli

  • Pasta z makreli

    Świetnie się sprawdzi na śniadanie czy kolację.

    Składniki :

    1 wędzona makrela średniej wielkości
    1 pęczek szczypiorku
    4 jajka
    pieprz
    2 łyżki majonezu (ja użyłam Kieleckiego)

    Przygotowanie :

    Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo.
    Obieramy i kroimy w kostkę.
    Makrelę obieramy z ości.
    Szczypiorek myjemy, osuszamy i drobno siekamy.
    Składniki mieszamy razem.
    Doprawiamy pieprzem.
    Dodajemy majonez.
    Całość mieszamy.
    Schładzamy w lodówce około 1 godzinę.
    Smacznego

  • Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *