Pasta z sardynek
Dziś piątek więc nie może być na blogu nic innego
jak propozycja z rybą.
Tym razem jest to pasta z sardynek.
Świetnie się sprawdzi zarówno na śniadanie jak i kolację.
Składniki :
2op. sardynek w sosie pomidorowym (ja użyłam firmy Graal)
2 łyżki masła
1 duża cebula
ok.3/4 szkl. papryki konserwowej
sól
pieprz
Przygotowanie :
W blenderze łączymy masło z sardynkami
(wkładamy całą zawartość opakowań).
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.
Paprykę również kroimy w kostkę.
Wszystko razem mieszamy.
Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Smacznego
Do zaprezentowania Państwu swojej pasty użyłam salaterki ze sklepu internetowego www.domagd.pl Sklep ma bogatą ofertę nie tylko salaterek. Jeśli chcecie mieć u siebie takie cudo które jak wiadomo zawsze świetnie się sprawdzi jako dopełnienie każdej jadalni. Niebanalny kształt i przezroczyste szkło to klasyka .
Dziękuję za możliwość przetestowania salaterki i polecam gorąco zakupy w sklepie internetowym.
Smacznie i kolorowo . Szybko i zdrowo. Salaterka śliczna.
Jak kolorowo wygląda , aż się che skosztować 🙂